Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

LA NOSTRA OPINIÓ

Cercador

Imatge de complement

D'ençà que s'utilitza el plàstic per guardar i protegir els aliments, tots pensem que hem guanyat en higiene. El que es comença a conèixer ara és que, si bé el plàstic ajuda a protegir i conservar els aliments, en canvi no està protegint la nostra salut. El plàstic no és un material transparent i innocu, que només té mala premsa per les seves repercussions a nivell ecològic, però que no afecta la nostra salut. És el que ens han fet creure, però, sorpresa!, per fer el plàstic s?utilitza una gran ...

Imatge de complement

L'abella de la mel és un dels éssers vius més necessaris per a garantir la vida a la terra ja que s'encarrega de la pol·linització de més de una tercera part dels aliments que consumim. Els cultius que pol·linitzen ens proporcionen fruites, hortalisses, llavors, fruits secs i olis vegetal; tots ells importants per a la nostra salut i la d'altres espècies, pels nutrients, vitamines i minerals que aporten.

Per crear consciència sobre la importància de les abelles, les amenaces a què s'...

Imatge de complement

Hi ha envasos fàcils de reciclar i altres que malgrat teòricament en siguin susceptibles són objecte de molts problemes. En aquest cas parlarem dels envasos de tetrabrik, força utilitzats per sucs i tot tipus de llets.

Aquests envasos estan fets de diferents capes, alumini, plàstic, cartró i finalment la tinta o pintura exterior. El fet de tenir varies capes de materials diferents fortament comprimits no ajuda gens a la seva separació, i el procés de reciclatge es fa complicat .

La ...

Imatge de complement Ampliar imatge

Un cop començada la vacunació, sentim a dir que potser a finals d'any s'haurà arribat a assolir la immunitat de grup, al menys en els països més desenvolupats, i paral·lelament es fa evident un gran desig de recuperar "la vella normalitat" la d'abans de les mascaretes i el gel hidroalcohòlic, les UCIS, els malalts i els morts, els confinaments i els horaris de toc de queda, les restriccions de mobilitat i agrupament, l'estudi telemàtic, els acomiadaments, els ERES, les restriccions en el món ...

11 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >