Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
17/01/2021

La organització We Move Europe ha iniciat una campanya per a recollir signatures per demanar a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, la revocació de la PAC (Política Agrària Comuna) actual.

Amb la nova PAC es lliuraran milers de milions d'euros a explotacions ramaderes i industrials i empitjorarà la crisi climàtica.

logo de Mou-te en bici
26/12/2020

Des de la Plataforma d'Emergència Climàtica del Pla de l'Estany, el passat 3 de novembre de 2020 vam constituir un nou grup local a Banyoles de la plataforma Mou-te en bici, entitat ubicada a Girona i amb grups locals a Salt, Cassà, Blanes i a la Garrotxa.

10/12/2020

El 2 de desembre d'enguany s'ha reunit de forma virtual i per primer cop la Comissió Mixta prevista en la Moció de Declaració d'Emergència Climàtica, amb el nom de taula de sostenibilitat. A la reunió hi va haver representació de tots els grups polítics del Plenari i 2 membres de la Plataforma (el tècnic de l'Ajuntament es trobava de baixa)

revista l'Ham
08/11/2020

La revista l'Ham, en el seu número de novembre de 2020, publica un article on s'explica en que consisteix la filosofia del Residu Zero, fent èmfasi en la necessitat de reduir la quantitat de residus que generem i en que el decreixement és indispensable.

(posem un enllaç a l'article publicat a l'Ham, si no el veieu cliqueu al títol de la notícia)

logo de la Revista de Banyoles
23/10/2020

En el seu número d'octubre de 2020, la Revista de Banyoles a la pàgina 32, publica un artícle de la Plataforma, que fa referència a l'aprovació per unanimitat, pel Ple de l'Ajuntament de Banyoles, de la Moció impulsada per la Plataforma per a la Declaració d'Emergència Climàtica a Banyoles

Podeu llegir l'artícle clicant a l'annex, més avall (o clicant sobre el títol de la notícia en carbassa)

Imatge de complement Ampliar imatge
12/08/2020

Estem vivint en una masia a la muntanya de Camós i aquestes darreres setmanes s'havien intensificat entre els veïns els WhatsApp. El motiu és que estàvem preocupats i inquiets perquè ens havíem trobat dues descàrregues incontrolades d'uralita, al costat d'un camí, en mig del bosc.

De cop ens vàrem mobilitzar. Vàrem contactar els Mossos i l'Ajuntament i també vàrem estar més atents a les furgonetes que passaven pels camins.

Finalment va resultar que els treballadors d'una empresa especialitzada, encarregada de retirar la uralitad'una construcció de Palol de Revardit, en comptes de portar-la a algun dels centres que estan habilitats per a recollir-la, la llançaven al bosc (podeu veure, clicant l'enllaç més avall, la notícia publicada per Eva Batlle al Diari de Girona, el proppassat 30 de juliol)

 

31 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >