Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
01/05/2021

Nou servei de recollida i entrega amb bici de tot tipus de productes als nuclis urbans del Pla de l'Estany. 

El transport es du a terme amb una bicicleta elèctrica de càrrega, una Cargo Bike, que té una capacitat de càrrega 90 kg i un volum aproximat de 230 l. El serveis està adreçat a empreses i particulars


Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
18/04/2021

Dissabte 10 de abril hi va haver la primera acció de Mou-te en Bici al Pla de l' Estany, a la vora del Club Natació Banyoles, al passeig de l'Estany. Ens preocupàvem; plourà? vindrà massa gent (Covid!), massa poca? Al final va passar de tot, però, malgrat això va ser tot un èxit!

L'organització Mou-te en Bici de Girona té tot el necessari per la parada; carpa, taula, música, tríptics, ...i moltes coses "xules" per regalar als nous socis: timbres, mascaretes, samarretes, davantals, etc. En Xavi Corominas de Girona, un viatger empedreït que havia pedalat fins al Japó (!!) venia per ensenyar com muntar la parada.

25/03/2021

La Taula de Sostenibilitat es va constituir el 27 de juliol de 2020 com a resposta al compromís, adoptat pel Ple de l'Ajuntament, en la Declaració d'Emergència Climàtica a Banyoles, de crear una comissió mixta que definís un Pla d'Execució dels diferents punts explicitats en la Declaració i en fes el seguiment i l'avaluació. En la primera reunió, es va decidir anomenar aquesta comissió: TAULA DE SOSTENIBILITAT.

En aquest apartat hi anirem publicant les actes de les reunions de la Taula de Sostenibilitat i també, mentre no disposéssim de l'acta oficial, els nostres resums del tractat a les reunions (en no ser l'acta aprovada, alguna informació podria no se prou precisa)

Imatge de complement Ampliar imatge
20/02/2021

Segons informa GREENPEACE la UE ha acceptat a tràmit la seva queixa, i d'altres 15 col·lectius, per l'incompliment d'Espanya dels objectius de gestió de Residus Municipals el 2020.

La queixa posa tambe en qüestió la mateixa gestió de residus plàstics i de paper que en fa ECOEMBES.

Vegeu informació més detallada a la pàgina web de Greenpeace clicant a l'enllaç

16/02/2021

Amb data 16 de febrer de 2021, el Grup Local de Mou-te en bici del Pla de l'Estany, creat des de la Plataforma per promoure una mobilitat saludable, segura i sostenible, ha presentat una instància a l'Ajuntament de Banyoles sol·licitant la seva participació a les reunions de la Taula de Mobilitat

30/01/2021

El Paul i la Susan de Can Pons a Vilamarí aquest estiu han començat a portar verdures del seu hort al centre de distribució del Banc d'Aliments a Banyoles. Hi ha 180 famílies que es beneficien d'aquesta iniciativa.

Amb l'ajut de la Margarida i el Nicolau de Mas Titot estan en contacte amb els productors que donen excedents de la seva producció.

31 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >