Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

16/02/2021

Amb data 16 de febrer de 2021, el Grup Local de Mou-te en bici del Pla de l'Estany, creat des de la Plataforma per promoure una mobilitat saludable, segura i sostenible, ha presentat una instància a l'Ajuntament de Banyoles sol·licitant la seva participació a les reunions de la Taula de Mobilitat

30/01/2021

El Paul i la Susan de Can Pons a Vilamarí aquest estiu han començat a portar verdures del seu hort al centre de distribució del Banc d'Aliments a Banyoles. Hi ha 180 famílies que es beneficien d'aquesta iniciativa.

Amb l'ajut de la Margarida i el Nicolau de Mas Titot estan en contacte amb els productors que donen excedents de la seva producció.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/01/2021

La organització We Move Europe ha iniciat una campanya per a recollir signatures per demanar a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, la revocació de la PAC (Política Agrària Comuna) actual.

Amb la nova PAC es lliuraran milers de milions d'euros a explotacions ramaderes i industrials i empitjorarà la crisi climàtica.

logo de Mou-te en bici
26/12/2020

Des de la Plataforma d'Emergència Climàtica del Pla de l'Estany, el passat 3 de novembre de 2020 vam constituir un nou grup local a Banyoles de la plataforma Mou-te en bici, entitat ubicada a Girona i amb grups locals a Salt, Cassà, Blanes i a la Garrotxa.

10/12/2020

El 2 de desembre d'enguany s'ha reunit de forma virtual i per primer cop la Comissió Mixta prevista en la Moció de Declaració d'Emergència Climàtica, amb el nom de taula de sostenibilitat. A la reunió hi va haver representació de tots els grups polítics del Plenari i 2 membres de la Plataforma (el tècnic de l'Ajuntament es trobava de baixa)

revista l'Ham
08/11/2020

La revista l'Ham, en el seu número de novembre de 2020, publica un article on s'explica en que consisteix la filosofia del Residu Zero, fent èmfasi en la necessitat de reduir la quantitat de residus que generem i en que el decreixement és indispensable.

(posem un enllaç a l'article publicat a l'Ham, si no el veieu cliqueu al títol de la notícia)

27 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >