Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

Cercador

revista l'Ham
08/11/2020

La revista l'Ham, en el seu número de novembre de 2020, publica un article on s'explica en que consisteix la filosofia del Residu Zero, fent èmfasi en la necessitat de reduir la quantitat de residus que generem i en que el decreixement és indispensable.

(posem un enllaç a l'article publicat a l'Ham, si no el veieu cliqueu al títol de la notícia)

logo de la Revista de Banyoles
23/10/2020

En el seu número d'octubre de 2020, la Revista de Banyoles a la pàgina 32, publica un artícle de la Plataforma, que fa referència a l'aprovació per unanimitat, pel Ple de l'Ajuntament de Banyoles, de la Moció impulsada per la Plataforma per a la Declaració d'Emergència Climàtica a Banyoles

Podeu llegir l'artícle clicant a l'annex, més avall (o clicant sobre el títol de la notícia en carbassa)

Imatge de complement Ampliar imatge
12/08/2020

Estem vivint en una masia a la muntanya de Camós i aquestes darreres setmanes s'havien intensificat entre els veïns els WhatsApp. El motiu és que estàvem preocupats i inquiets perquè ens havíem trobat dues descàrregues incontrolades d'uralita, al costat d'un camí, en mig del bosc.

De cop ens vàrem mobilitzar. Vàrem contactar els Mossos i l'Ajuntament i també vàrem estar més atents a les furgonetes que passaven pels camins.

Finalment va resultar que els treballadors d'una empresa especialitzada, encarregada de retirar la uralitad'una construcció de Palol de Revardit, en comptes de portar-la a algun dels centres que estan habilitats per a recollir-la, la llançaven al bosc (podeu veure, clicant l'enllaç més avall, la notícia publicada per Eva Batlle al Diari de Girona, el proppassat 30 de juliol)

 

logo plaestanydigital
05/08/2020

El 30/07/20, PlaEstanyDigital.cat publica una noticia signada per Miriam Martin informant que Sant Miquel de Campmajor és un dels 50 municipis que ha signat el protocol d'intencions per constituir l'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública (AMEP)

30/07/2020

El passat dilluns 27 de juliol, mitjançant els diferents partits del Plenari i de mutu acord, es va entrar la Moció de DECLARACIÓ D'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA a Banyoles elaborada per la PLATAFORMA d'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA del PLA DE L'ESTANY.

Va ser aprovada per unanimitat.

Imatge de complement
02/07/2020

L'Ajuntament de Banyoles, a proposta de la Taula de Mobilitat, ampliarà l'espai de vianants i bicicletes al front de l'Estany i també habilitarà un carril bici al Passeig de la Indústria

16 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >