Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

30/07/2020
Aprobada pel Ple de l'Ajuntament la Moció de Declaració d'Emergencia Climàtica

El passat dilluns 27 de juliol, mitjançant els diferents partits del Plenari i de mutu acord, es va entrar la Moció de DECLARACIÓ D'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA a Banyoles elaborada per la PLATAFORMA d'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA del PLA DE L'ESTANY.

Va ser aprovada per unanimitat.

Els representants dels diferents Grups van manifestar estar contents de poder-ho fer, ressaltant el valor de la proposta de la Plataforma, així com la importància de prendre mesures davant la emergència climàtica que vivim.

Es va fer notar també que la proposta ha sorgit d'un grup de la ciutadania i ha estat secundada per la mateixa, mitjançant 927 signatures de caire personal així com per diferents Entitats. Amb totes i tots volem compartir avui la nostra satisfacció.

Per a la Plataforma és molt important que la Moció hagi esta aprovada de comú acord; no ens cansarem de dir que aquesta crisi ens necessita a tots i que no hauria de ser cosa d'un partit
sinó de la col·laboració de tots; dels ciutadans amb el seu fer, en el dia a dia, respectuós amb el medi ambient i dels polítics i governants ja que cal legislar posant el punt de mira en canvis
valents i necessaris per tal d'establir noves mesures que posin fre, amb urgència, al canvi climàtic, pal·liant, alhora, els efectes que ja se'n deriven.
 
Per què els 9 punts de la Moció esdevinguin una realitat es crearà una Comissió Mixta, abans no acabi l'any, amb representants dels diferents partits i de la Plataforma, i tècnics en el tema, per tal de desgranar els 9 punts de la Moció i establir un Pla de Consecució.