Saltar a continguts

EC Pla de l'Estany

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

18/04/2021
1ª acció de Mou-te en Bici al Pla de l'Estany

Dissabte 10 de abril hi va haver la primera acció de Mou-te en Bici al Pla de l' Estany, a la vora del Club Natació Banyoles, al passeig de l'Estany. Ens preocupàvem; plourà? vindrà massa gent (Covid!), massa poca? Al final va passar de tot, però, malgrat això va ser tot un èxit!

L'organització Mou-te en Bici de Girona té tot el necessari per la parada; carpa, taula, música, tríptics, ...i moltes coses "xules" per regalar als nous socis: timbres, mascaretes, samarretes, davantals, etc. En Xavi Corominas de Girona, un viatger empedreït que havia pedalat fins al Japó (!!) venia per ensenyar com muntar la parada.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

 El plugim que va durar quasi tot el matí, donava a l'Estany l'aire borrós i platejat que el fa misteriós i màgic.

El llançament va ser amb la bici de la més jove dels voluntaris, l'espavilada Sara (11 anys). El mecànic Àngel Busquets de Motos Camps, eficient i trempat, li va repassar tot: frens, rodes, direcció...

Al cap de poc va arribar en Lucas, un Argentí cicloturista aventurer que portava 11 dies rodant per Catalunya, fotografiant les meravelles; acabava de trobar l'Estany inesperadament, quina bellesa!
Durant tot el matí hi va haver gent passant: visitants, esportistes, famílies, ecologistes i curiosos. Tota mena de fans de la bicicleta. La joia de la corona de la família de l'Edgar, la preciosa Sira, va arribar, com no podia ser d'altra manera, amb el remolc darrera de la bici de la Mercè.

La Concepció, la nostra portaveu, un cop més va respondre les preguntes del periodista de Banyoles TV.
Tot va ser resultat de l'esforç i la col·laboració dels voluntari@s: Pilar Nualart, Olga Rubio, Dolors Terrades,
Sara Riera, Xavi Corominas, Concepció Riera, Edgar Gómez i Lucy Humphries.

Al final, comptat i debatut, hi va haver més de 20 bicicletes revisades i 9 socis nous. A més, com a resultat de l'activitat, hi ha hagut interès per part d'altra gent que no va assistir però que en conèixer l'entitat i l'organització ja es volen inscriure.


Ens ha agradat poder contribuir a fer que ciclistes de tota mena puguin circular més segurs i tranquils pel món!